Weeping Willows

Weeping Willows

WEEPING WILLOWS 10 AUGUSTI 2019

 

Weeping Willows är, som de själva beskriver det; ett tankfullt möte mellan rock, soul och country! - Det är tre år sedan vår förra skiva släpptes, så det ska bli fint att äntligen resa ut och spela ny musik som känns extra relevant i nuet. Vi utvecklar hela tiden vårt uttryck inom vår egen musikaliska värld. Hoppas att vi ses där!, hälsar bandet.

 

Senaste singeln ”Butterfly” visar just det och låter precis som vi vill att bandet ska låta, men den är också mer reflekterande både vad gäller texten och musiken. - ”Butterfly” handlar om mänskligheten; trots alla våra framsteg och evolutioner så vet vi inte hur man tar hand om det mest basala och viktiga sakerna som t ex klimatet, berättar bandet. Producent är brittiska Barry Adamson (bland annat medlem i Nick Cave & The Bad Seeds och Magazine, musiker åt Iggy Pop, Mercury-nominerad, gjort filmmusik åt David Lynch och aktiv med egen, i högsta grad, filmisk musik).

 

I sommar åker bandet ut på en omfattande sommarturné, lördagen den 10 augusti gör dom sin enda spelning i norrland på Naturscen Skuleberget i hjärtat av Höga Kusten.

 

- När jag och Helen Sjöholm klev av Naturscenen ifjol så tänkte jag för mig själv, hit skulle jag vilja komma tillbaka och lira med Weeping. När det det sedan vart klart att vi skulle ut i sommar så kändes det självklart att göra ett av våra stopp där vid foten av Skuleberget. Ser framemot att kanske få hinna uppleva lite mer av Höga Kusten den här gången.

 

Gruppens medlemmar

Sång – Magnus Carlson

Gitarr – Ola Nyström

Trummor – Anders Hernestam

Gitarr och Klaviatur – Niko Röhlcke

 

 

 

BRA ATT VETA INFÖR DITT BESÖK VID NATURSCEN SKULEBERGET


16:00 Insläpp / serveringsområdet öppnar.
19:00 Konsertstart
23:00 Området stänger
 
Notera att tiderna är ca tider och kan komma att justeras. 

 

  • Åldersgräns 13 år pga höga ljudnivåer. 
  • Det är EJ tillåtet att ta med barnvagn, stol, paraply samt egen mat och dryck in på området.
  • Det är tillåtet att ta med en filt att sitta på.

 

Varmt välkommen till Naturscen Skuleberget!