LALEH 27 JULI

LALEH 27 JULI

LALEH TILL NATURSCEN SKULEBERGET 27 JULI 2019

För en vecka sedan stod det klart att Laleh är tillbaka med ett nytt album i vår, turné och en ny singel redan i januari. Idag kan vi med stor glädje och stolthet meddela att Laleh kommer göra sitt nordligast stopp på sin sommarturné vid Naturscen Skuleberget 27 juli 2019.

Senast Laleh var ute på turné var efter hennes 6:e album Kristaller som kom ut 2016. Då såldes smått otroliga 105.000 biljetter! Med vetskapen om att det nya albumet är i antågande i vår räknas trycket vara stort inför sommarens efterlängtade turné.
 

”Längtar till sommaren, inget går upp emot sommarkvällar och musik! Jag har verkligen hunnit längta och sakna publiken jättemycket och så alla musiker och allt kul med bild och ljus kring konserterna, vi växer och har roligare för varje år! Den här skivan kommer kanske bli en av de starkaste skivor jag gjort med mycket variation vilket är ännu roligare när man spelar live!” – Laleh!

 

 

BRA ATT VETA INFÖR DITT BESÖK

 

LÖRDAG 27/7
16:00 Insläpp / serveringsområdet öppnar.
19:00 Konsertstart
23:00 Området stänger
 
Notera att tiderna är ca tider och kan komma att justeras. 

  • Det  är tillåtet att ta med filt att sitta på.
  • Det är EJ tillåtet att ta med husdjur, barnvagn, stol, paraply samt egen mat och dryck in på området.
     

ÅLDERSGRÄNS 
Vid Lalehs konsert är barn under 13 år tillåtna. Upp till 13 år är inträdet gratis (gäller ej sittplats på läktaren). Målsman ansvarar för att medföljande barn bär hörselskydd.