Humorkalaset

Humorkalaset

KOMIKERSUCCÉN HUMORKALASET TILL NATURSCEN SKULEBERGET 28 JUNI 2020

När Humorkalaset ifjol sommar gästade Dalhallas kalkstensbrott var det inget annat än en storslagen succé, något som visade sig ge blodad tand. I juni 2020 drar nämligen succén ut på en tre dagars exklusiv sommarturné till några av Sveriges absolut vackraste och naturskönaste spelplatser; Sofiero i Helsingborg, Dalhalla i Rättvik och Naturscen Skuleberget i hjärtat av Höga Kusten

— När Humorkalaset var på Dalhalla i somras var det första gången någonsin det gjordes standup på Dalhalla. Jag missade den möjligheten - men får nu vara med när det för första gången sker på Naturscen Skuleberget. Det är kul att få vara med när svensk ståupphumor letar sig ut från små källare och nu fyller stora utescener med tusental i publiken, säger David Batra.
 

Den 28 juni kommer bland annat komikerna David Batra, Petra Mede, Nour El Refai, Babben Larsson, Måns Möller, Özz Nûjen, Johanna Nordström och Tomas Järvheden att bjuda på en kavalkad av skratt. Fler stora namn kommer också att tillkomma.

 

Det kommer att bjudas på en storslagen standupföreställning med unika inslag. Föreställningen leds av konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.

— Exhibitionisten i mig är glad att få vara tillbaka på livescenen och leda tre stjärnspäckade kvällar. Att göra det tillsammans med Johanna Nordström känns naturligt - What can I say, she is me, but younger, Petra Mede.

 

Den perfekta julklappen finns att köpa på humorkalaset.se och skule.se från och med 9 december kl 10:00.