helen sjöholm & magnus carlson

helen sjöholm & magnus carlson

HELEN SJÖHOLM & MAGNUS CARLSON TILL SKULE NATURSCEN DEN 19 AUGUSTI!

Det är med stor glädje vi kan presentera Helen Sjöholm och Magnus Carlson tillsammans med Nordiska Kammarorkestern under ledning av dirigent Hans Ek.

För första gången i Skule Naturscens historia uppträder en professionell kammarorkester i, vad vi tror och hoppas blir, en pampig säsongsavslutning för Skule Naturscens musiksommar 2018.

Konserten kommer att bjuda på klassiska poplåtar, eller som Magnus och Helen uttryckt det: ”Låtar från pojk- och flickrummet”.

Från första till sista låt vågar vi utlova underbara tolkningar av bland andra Depeche Mode, Nick Cave, Peter Gabriel, Coldplay och David Bowie.

Två fantastiska röster uppbackade av Nordiska Kammarorkestern, regionens egen professionella orkester, det kan väl bara bli hur bra som helst? 

Vi ses vid Skule Naturscen söndagen den 19 augusti kl 14:00!
 

Helen Sjöholm har framträtt i mängder av produktioner för scen, film och tv. Hon är en av Sveriges mest rosade sångerska och skådespelarska som blivit flerfaldigt belönad med bl.a. Guldmasken och Grammis-priset.
 
Magnus Carlson är en svensk sångare, kompositör och frontfigur i bandet Weeping Willows. Magnus fick sitt stora sologenombrott när han 2016 medverkade i TV4s Så mycket bättre.

Nordiska Kammarorkestern grundades 1990 och är därmed Sveriges yngsta professionella orkester. Orkestern samarbetar med solister och dirigenter i den absoluta världsklassen, orkestern värnar om det traditionella men är alltid nyfiken och öppen för det nya. 

Hans Ek har som dirigent och arrangör de senaste 25 åren varit en förgrundsgestalt i gränslandet mellan den klassiska musiken, jazz, pop och folkmusik.