BRA ATT VETA

BRA ATT VETA

Vi på Skule Naturscen strävar så klart efter att ditt besök hos oss ska bli det bästa tänkbara. Här nedan har vi sammanställt lite information som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

ENTRÉ/UTGÅNGAR

Grindarna till området öppnas 1 timme och 30 min före utsatt showstart. Det finns två entréer in till Skule Naturscens område. Till vänster om scenen finns nedre entrén och den övre (närmast E4an) är huvudentrén, det är där vi säljer eventuellt kvarvarande biljetter. (Gäller ej Skulefestivalen)

PARKERING

I direkt anslutning till festivalområdet finns ca 800 parkeringsplatser.
Den parkeringsplats som är längst bort är ca 650 m från huvudentrén.

 

SJUKVÅRD

Vid alla evenemang på Skule Naturscen finns det alltid minst en sjukvårdare utrustad med hjärtstartare i anslutning till scenen.

 

 

ALKOHOL

Vi har försäljning av mat & dryck på serveringsområdet. Det är inte tillåtet att medta egen mat och dryck in till serveringsområdet.
Att langa alkohol till minderåriga är självklart förbjudet.

TILLGÄNGLIGHETS-ANPASSNING

Vi har en anpassad parkering för rullstolsbundna besökare i direkt anslutning till entrén i mån av plats, är parkeringen full har vi avlämningsplatser vid entrén. Det finns två handikapptoaletter på festivalområdet. Det finns även en högt belägen handikapplatå (ej takad) på ca 25kvm med mycket god sikt ner mot scenen. Observera att det kan vid vissa evenemang kan förekomma begränsningar på antal handikapplatser. För ytterligare frågor gällande handikapplatser, kontakt Magnus Norgren 070 691 63 20.

 

 

PUBLIKPLATS

Skule Naturscen har ca 2000 specificerade bänkplatser med ryggstöd. Samt flera tusen kvadratmeter nyklippt grässluttning och bänkar med god sikt, kom i tid så ökar du dina chanser att få sitta där du vill sitta. Publikkapaciteten för konsert är ca 3500personer.

 

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0 till 12 går in gratis i betalande målsmans sällskap. Barn 13 år eller äldre betalar fullt pris och får tillträde till området endast i sällskap av målsman eller annan vuxen med av målsman giltig fullmakt.

VIKTIGT OM BARN

På festivalområdet förekommer ibland höga ljudvolymer och barns hörsel är som bekant känsligare än vuxnas. Därför tycker vi att småbarn alltid bör ha hörselkåpor och dom lite äldre hörselproppar. Målsman ansvarar för att medföljande barn under 13 år använder någon form av hörselskydd inne på festivalområdet. Såväl kåpor som proppar kan du köpa i Skule Naturscen Shop.

FÖRSÄLJNING

I Skule Naturscens Shop kan du köpa, sittunderlag, regnskydd, filtar, hörselproppar, hörselkåpor m.m. Det finns självklart servering av mat och dryck också, samt fika, godis och snacks.

KLÄDSEL

Finklädsel på Skule Naturscen är varma fritidskläder och sköna skor. En filt kan vara skönt att ha med sig, när solen går ner bakom berget kan det bli lite kallt. Om det skulle regna så finns det engångs regnponchos/capes att köpa, paraplyer är inte tillåtna eftersom de skymmer bakomsittande.

PLANKNING

Alla plankare avvisas och polisanmäls. Plankning är ett brott mot svensk lag och bedöms som bedrägligt beteende som kan ge böter eller fängelse i upp till sex månader.

EJ TILLÅTET

Fotografering med blixt under pågående föreställning.